BR er børnenes univers

Det er her ungerne finder de sjove og spændende ting til leg og læring, både når det gælder indendørs og udendørs aktiviteter. Voksne, der søger godt legetøj til børnene, finder hos BR et stort udvalg af kvalitetsprodukter til rimelige priser. Her er alt fra brætspil, over dukker, til rulleskøjter.

BR har mange års erfaring på markedet for legetøj, siden 1963 har de været toneangivende i Danmark. Sammen med de 26 butikker landet over tilbyder webshoppen br.dk masser af legetøj til børn i alle aldersgrupper. Du finder ting, der kombinerer leg, underholdning og læring, for eksempel i det store udvalg af bøger og film til børn. Harry Potter og Gurli Gris er her selvfølgelig, men også de traditionelle eventyr.

br

Få inspiration til udendørs aktiviteter med BR.dk

Udendørs aktiviteter er vigtige for børns opvækst, og her tilbyder br.dk et kæmpe udvalg af legetøj og udstyr til fysisk aktivitet. Har I jeres egen have, vil I sikkert være interesserede i sortimentet af trampoliner. Her er små, oppustelige trampoliner til småbørn, og her er fitness trampoliner, der også kan bruges af voksne. Plus alt ind imellem. Desuden rummer sortimentet masser af ekstra udstyr, for eksempel rutsjebaner, som kan kombineres med trampolin. Her lægges an til fysisk aktivitet på den sjove måde.

Ude på vejen kan der løbes på rulleskøjter, løbehjul, skateboard, og der kan køres på cykler. BR har det hele og i stort udvalg inden for hver kategori. Cyklerne kan fås fra modeller med tre hjul til de mindste børn, til et kæmpe sortiment af kvalitetscykler, eksempelvis mærket SCO, især varianten ‘Extreme’. Tjekkede cykler.

Når det er sommer, vil børnene gerne lege med vand. BR tilbyder masser af legetøj til vandlege. Små oppustelige pools, glidebaner, vandpistoler, baderinge, dykkerbriller og så videre. Når ungerne kommer op af vandet, kan det være tid til afslapning på en luftmadras, eller til leg i sandkassen med en gravemaskine.

På regnvejrsdage, hjemme eller i sommerhuset, er kategorien ‘konstruktionslegetøj’ generelt god til at stimulere børnene. Lego er en klar stjerne her, samtidig findes der alternativer, for eksempel skumklodser til de mindste børn. En værkstøjkasse med mange typer værktøj er også at finde i sortimentet.

Trækker regnvejret ud, kan det være en ide med brætspil, hvor også de voksne eventuelt kan være med. Udvalget hos BR er også i denne kategori omfattende. De klassiske spil som Matador og Kalaha er her, desuden suppleres med Ludo Quiz Danmark, hvor voksne og større børn kan tjekke deres viden om DK. Her er masser af andre spil desuden, og på selv de mest standhaftige regnvejrsdage er I sikret underholdning.

Foruden alt legetøjet tilbyder BR en del udstyr til børn og babyer. Her er både møbler, sengetøj og dekoration til indretning af børneværelset. Til babyer finde du alt fra klapvogne, over køreposer til drikkedunke med sugerør. Her er masser at vælge imellem, du finder det meste til din baby her.

Melder du dig ind i Klub BR, får du – sammen med dit barn – en del fordele. Blandt andet er her særligt fordelagtige tilbud til medlemmer. I bliver også inviteret til events hos BR, dit barn får fødselsdagsgave af BR, og der er mere endnu. Det er gratis at være medlem, og du kan altid opsige medlemskabet.