ROD 2016

HVAD ER ROD?
ROD er et tilbagevendende årligt folkemusikstævne for alle unge mellem 15 og 25 år. Næste stævne vil finde sted lørdag d. 19. marts – 25. marts 2016, i påsken.

På ROD vil du finde lige mængder af nybegyndere, helt uden kendskab til folkemusik, let øvede musikere og garvede musikere.

Dét der forener os er kærligheden til folkemusikken og lysten til at spille og udleve den sammen i fællesskab.

rod2015

 Som deltager bliver du placeret i en mindre gruppe med 10-15 andre deltagere. Sammen skal I, som band, arrangere og øve et par numre, på baggrund af de ideer, melodier og sange I hver især har medbragt hjemmefra. Dette kalder vi “Gruppespil.”

En anden stor del af programmet på ROD er “Storspil.” Her er alle deltagere på stævnet samlet for at spille sammen som ét kæmpe orkester, under ledelse af de instruktører, som Arbejdsgruppen bag årets ROD har hyret.

Resultaterne af ugens arbejde vil blive opført ved en offentlig begivenhed i løbet af torsdagen – den 24. marts, kaldet “ROD-dagen”. Her inviterer vi offentligheden indenfor, og både venner, familie og folk med almen interesse for den unge sprudlende folkemusik kan komme forbi til en dag fuld af workshops og koncerter. Hold dig opdateret om ROD-dagens program her på hjemmesiden.

Lær mere om rod her:
https://www.youtube.com/watch?v=iFRTdNAfSjU&feature=youtu.be